e
Banner

Etiketler: etis lojistik



Etis Lojistik Türkiye’de ilk 10’a girme hedefinde



Sinerjik ve optimum lojistik çözümleriyle iş dünyasını pazara bağlayan sektörünün yenilikçi firması Etis Lojistik, 15-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda yerini aldı.





İtalyan samanı Etis’le Türkiye yollarında



Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin Şubat ayında ithal etmeye başladığı samanların yurtiçinde dağıtımını Etis Lojistik yapıyor. Tarım Kredi’nin iştiraki Etis, İtalya ve Bulgaristan’dan gelen samanların yurtiçinde dağıtımını gerçekleştiriyor.





Etis Lojistik, müşteri portföyüne Kümaş’ı da ekledi



Etis Lojistik, müşteri listesine Türkiye’nin en büyük sinter manyezit ve sinter dolomit üreticisi Kümaş’ı da ekledi. Etis Lojistik Genel Müdürü Erdal Kılıç, tedarik ve dağıtım lojistiği hizmetleri için Kümaş’ın kendileriyle çalışma kararı aldığını belirtti...
 





Sırma Maden Suyu'nu Etis Lojistik taşıyacak


Yayın: 17-06-2015
Kategori: Lojistik

Türkiye'nin önde gelen su ve gazlı içecek markalarından Sırma’yı müşteri portföyüne katan Etis Lojistik, bu anlaşma ile Hamidiye Su’dan sonra ilk defa gazlı içecek grubunda da lojistik hizmeti sunacak.




Etis Lojistik'e yeni genel müdür atandı



Etis Lojistik’te Genel Müdürlük koltuğu Sinan Çıtak’a emanet edildi. 




Etis Lojistik’ten filo yatırımı


Yayın: 29-09-2016
Kategori: Lojistik

Bu yıl verimliliğe odaklanan Etis Lojistik, yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Filosuna 37 yeni aracı katan Etis Lojistik, sektördeki konumunu giderek güçlendiriyor. 




ETİS Lojistik uluslararası taşımacılığa hazırlanıyor


Yayın: 05-02-2017
Kategori: Karayolu

Reorganizasyona giderek iş yapış şeklini tamamen değiştiren Etis Lojistik, uluslararası platforma adım atmaya hazırlanıyor. Uluslararası nakliye hizmetlerini önümüzdeki yıl hayata geçirmeyi planladıklarını açıklayan Etis Lojistik Genel Müdürü Sinan Çıtak, yoğunlaşacakları pazarın Avrupa olacağını söyledi. 
zirve_banner